16. 12. 2015

Christmas Movies

Ahojte! Už len týždeň aj jeden deň do Vianoc! Akurát som dnes bola na vianočných nákupoch takže som veľmi šťastná že už mám túto časť za sebou (aj keď ja veľmi rada kupujem darčeky na Vianoce). Ešte ich nemám síce zabalené, ale to budem asi len jeden deň pred Vianocami. A čo vy? Máte už nakúpené darčeky aj zabalené? Okej, dosť bolo toho k úvodu, vrhnem sa rovno na článok. Dnes pokračujem v sérií vianočných článkov a to s článkom Christmas movies (Vianočné filmy). Ukážem vám pár filmov, ktoré vždy kukám počas vianočného obdobia.



Shrekove prvé Vianoce

 Juj, ako ja Shreka milujem! Stále ma to neprestane baviť. :D A cez Vianoce stále ale vážne že stále kukám Shreka. Tento krátky film je síce krátky, ale naozaj super. 



Sám doma 1,2

Čo by to boli za Vianoce bez filmu Sám doma? Určite to každý z vás videl aspoň 1x (ja som to videla už hádam milion razy haha :D). Ja mám najradšej prvé dve časti pretože tie ďalšie dve (3,4) stoja s prepáčením za prd. Akurát majú ísť myslím že v telke na JOJke (nie som si istá či majú ísť na Markíze či na Jojke) takže zase ich idem kukať! ♥ 


Ice Age 1,2,3,4

Ice Age je strašne super rozprávka, nikdy ma neprestane baviť (hlavne tá veverička je super :D). V roku 2016 má vyjsť Doba Ľadová 5 takže asi na ňu pôjdem do kina. Inakšie moja najobľúbenejšia časť je asi 2 alebo 3. Aká je vaša? :-)


Pelíšky

Tento film každý rok pozeráme s celou rodinou večer na štedrý deň. Pravdepodobne aj tento rok to budeme pozerať. Je to český film a každý rok ju v telke dávajú. 


Mrázik

A nakoniec tu mám mrázika. Mrázik je staršia ale super rozprávka. Mrázika tiež každý pozná (ktoby nie, každý rok na Vianoce býva v TV :D). 



Tak to je môj list filmov, ktoré rada pozerám cez vianočné obdobie. Aké filmy vy najradšej pozeráte cez vianoce a vianočné obdobie? :-) ♥

xoxo Nellyssa

5 komentárov:

Ďakujem za každý komentár. ♥