1. 4. 2015

Nellyssa's favourites: March

Ahojte baby!

Ďalší mesiac za nami a to znamená že tu máme opäť obľúbencov. Prázdniny konečne začali z čoho som veľmi šťastná! A myslím, že aj vy. Dnes bol celkom dobrý deň, napálila som moju kamarátku (viete, 1 apríl). :D A čo vy napálili ste niekoho na niečo? Aký bol váš deň?

KOZMETIKA

Z kozmetiky som si obľúbila micerálku od Garnieru. BOMBA! BOMBA! BOMBA! Vždy som používala micerálnu vodu od Biodermy a myslela si, že lepšiu už nenájdem no a táto od Garnieru je podľa mňa tak isto dobrá ako od Biodermy. Odlíči všetko bez problémov (tvár, oči i pery) a aj vyčistí pleť.






Ďalší produkt je od Astoru a to brow jel. Krásne obočie zafixuje z čoho som nadšená. Poslednou dobou si viac a viac obľubujem značku Astor.


A posledná vecička je tu lak od Rimmelu- 60 second. Pre mňa krásna farba, dlho na nechtoch vydrží. Škoda je, že je tam toho málo. Ale do favoritov som ho musela dať.

HUDBA


KNIHA/FILM



Tento mesiac som si obľúbila film Love, Rossie (S láskou, Rossie). Kto nemá rád romantické filmy ani si to nepúšťajte. :D Boli tam aj smiešne momenty aj smutné neviem prečo ale pri niečom som sa len tak rozplakala (nečudujte sa, ja sa pri všetkých filmoch rozplačem). Hrá tam Sam Claffin ako Alex (môžte ho poznať z filmu Hunger Games ako Finika či z Pirátov z Karibiku 4). A hrá tam aj Lily Collins ako Rossie (môžete ju poznať z filmu Mesto kostí, ktorý som ja ešte nevidela ale plánujem si ho pozrieť). Obsah: Rossie a Alex sú najlepší priatelia, ktorí sa poznajú už od škôlky. Postupne s nimi od plesu na strednej škole putujeme cez ich život k svatbám či tehotenstvám (znie to divne :D). Na ich ceste ich stretnú prekážky a nezhody. A ako to skončí? Pozrite si sami. Budem robiť na tento film aj recenziu.

APLIKÁCIE

Z aplikácii som si obľúbila Snapchat. Som naňom závislá! Určite väčšina z vás Snap pozná. Písala som aj článok o aplikáciach a je tam aj o ňom takže si môžte kuknúť!


Ták a to je všetko, hádam sa vám článok páčil! :) ♥


xoxo Nelly




3 komentáre:

  1. http://korytna.blogspot.sk/2015/04/lakova-giveaway.html :) Pozývam ťa na moju GIVEAWAY :)

    Zdá sa mi, že sme veľmi podobné :D Garnier TOPka, astor ešte väčšia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá Garnier vodička jr úžasná, mám ju doma a som veľmi spokojná. Taktiež ten lak, možno by sa ti páčil aj odtieň "lose your lingerie", je to veľmi pekná slabo-ružová. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥