11. 10. 2015

Tv shows tips #2

Ahojte! Začala som pozerať zas nové seriály, niektoré sa mi páčili a niektoré nie, no ale prejdime k veci. Dnes tu mám článok o pár seriáloch ktoré som si v poslednom čase obľúbila.


4. Finding Carter


Nie veľmi populárny ale dobrý seriál som si v septembri veľmi obľúbila. Je to taký oddychový seriál. Uvažovala som, či ho mám začať pozerať a som rada, že som mu dala šancu a začala ho pozerať. 
Prvýkrát vysielané: 8.7 2014
Hlavné postavy: Carter, Elizabeth, David, Taylor...
Moje obľúbené postavy: ''Bird'', Max, Taylor
Počet sérií: 2 (aktuálne 2 beží)




5. The 100


A ďalší seriál, ktorý je úplne geniálny! Musím priznať, že zo začiatku to bolo premňa nezaujímavé ale pozerala som ďalej a po pár častiach (možno dvoch, troch) ma to začalo baviť. Odporúčam každému tento seriál! :-)
Prvýkrát vysielané: 19. 3 2014
Hlavné postavy: Clarke, Finn, Lincoln, Octavia, Bellamy, Abby, Monty, Jasper...
Moje obľúbené postavy: Clarke, Lexa, Octavia, Lincoln, Finn
Počet sérií: 2


6. Teen Wolf


A posledný seriál ktorý tu mám dnes pre vás je Teen Wolf ktorý už možno poznáte. Mňa tento seriál upútal hneď ako som ho začala pozerať ale potom som ho prestala pozerať a ani neviem prečo (a to som bola iba na 4 diely). Aktuálne som na druhej sérii a veľmi ma tento seriál baví. A ešte tam hrá aj Dylan O'Brien!! :D
Prvýkrát vysielané: 5.6 2011
Hlavné postavy: Scott, Alison, Stiles, Derek, Lydia...
Moje obľúbené postavy: Alison, Stiles
Počet sérií: 5


Tak to je všetko, rozmýšľala som či by som urobila podobný článok až nato že to budú Movie tips. Dajte mi vedieť či by ste niečo také chceli. Tak u ďalšieho článku! :-)

xoxo Nellyssa

2 komentáre:

  1. Ahoj Nelly,
    Dakujem za tipy na serialy! O prvych dvoch serialoch som prave pocula 1. Krat a mozno si ich pozriem. O teen wolf som pocula uz davno a je fakt super! Inak chcela by som ti pogratulovat uz k skoro 10000 zobrazeniam blogu! Drzim palce, len tak dalej!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥