14. 10. 2015

What I love about autumn?

Ahojte! Kedže ja celkovo milujem jeseň rozhodla som sa napísať taký trošku nezvyčajný článok na mojom blogu. Nápad na takýto článok ma napadol počas zdobenia mojej nástenky (kedže som si ju prerábala z letnej na jesennú). Jeseň je naozaj krásna ale nepovedala by som že je to moje najobľúbenejšie obdobie. Ja vlastne nemám žiadne najobľúbenejšie obdobie pretože každé ročné obdobie má svoje čaro a aj svoje výhody a nevýhody. No a čo ja milujem na jeseni?



Teplé svetre

 Pohodlné, mäkkučké, teplučké svetríky. No kto by ich nemal rád? Aktuálne mám vo ''wishliste'' kopu svetrov (:D). 



Seriálové/ filmové večery

Kedže ja som veľká milovníčka seriálov/filmov na toto nesmiem zabudnúť. A aktuálne začala nová séria The Walking Dead a Finding Carter! Ľahnúť si pod deku s čajíkom vedľa vás plus nejaký ten koláčik a pozerať seriál alebo film či čítať knihu. Dokonalé. 



Príroda

Príroda cez jeseň je nádherná. Všade navôkol farebné listy. A tu šušťanie. Úžasné. ♥ Rada fotím fotky v jeseni a už by mi trebalo ísť niekedy nafotiť niečo pretože som tento rok ešte nič nefotila. 



Halloween

Som smutná že sa Halloween u nás neoslavuje ale zas som rada že aspoň u nás v škole trošku áno. U nás v škole každoročne býva taký menší ''Halloween'' kde sa učíme v maskách (ani sa neučíme ale to je jedno :D). Inak na Halloweene sa mi veľmi páčia všetky tie nápady na masky/kostýmy. Tento rok ak budeme mať tento ''Halloween'' pravdepodobne budem Katniss (z Hier o život). :D



Čaj

Už ste si mysleli že sem nepriradím čajíček? Tak to ste na omyle! :D Som strašný milovník čaju (to už vám asi nemusím vravieť) a cez jeseň/zimu veľmi rada pijem čaj či už je to zelený, biely alebo ovocný. Myslím, že čaj ma nikdy neomrzí. 



Bližšie ku Vianociam

Kedže je jeseň to znamená že už sa blížime k zime a to znamená.... že sú tu čoskoro VIANOCE! 


Upršané dni

Mám rada dážď ale zas nie veľa dažďa. Dobre sa mi pri ňom zaspáva a tiež rada čítam pri ňom knihu. 




Tak to je všetko, dajte mi dole vedieť čo vy milujete/nemáte radi na jeseni! :-) Inak v piatok výjde už prednastavený článok kedže budem mimo domova. 

xoxo Nellyssa





3 komentáre:

Ďakujem za každý komentár. ♥