25. 11. 2015

My night skincare routine

Ahojte! Po mesiaci som sa konečne dostala k tomu napísať článok. Potrebovala som si trochu oddýchnuť od písania. Došli mi aj nápady a musela som si opraviť pár zlých známok v škole. A kedže sa blíži zima (čiže Vianoce a ták) opäť mám plno článkov ktoré chcem stihnúť napísať cez toto obdobie. Mám 14 rozpísaných článkov čiže mám plno práce (a to je dobre)! Rozhodla som sa, že urobím takú sériu článkov s Vianočnou tématikou ktorá začne už na začiatku decembra. Už som si aj v picmonkey urobila nový header (zimný). Nejdem to už nejako obkecávať a vrhnem sa na článok. 
PS: Nečudujte sa že sú fotky také divné ale trošku som sa vyhrala s efektami fotiek. :D











V poslednej dobe som sa snažila starať o svoju pleť pretože som ju predtým dosť zanedbávala. A posledný mesiac som začala s takzvanou ''skincare rutinou''. Ako prvé čo urobím sa odlíčim micelárnou vodou od Garnieru  ktorú ste mohli postrehnúť už vo viacero článkov. Krásne pleť odlíči, tiež odlíči aj oči a pery. Ďalej si na pleť rukou nanesiem pleťový gél od Avonu. Nanesiem ho v dostatočnej vrstve a vyhnem sa očiam. Následne opláchnem. Tento gél som si veľmi obľúbila. Gél pekne vyčistí ešte ostatok makeupu a tiež pleť tonizuje a hydratuje.




Raz alebo dvakrát za týždeň si dám na pleť aj bahennú masku od Avonu. Táto maska je predovšetkým určená na mastnú pleť (čo ja mám). Rozotriem na pleť, nechám ju na tvári 10 minút a potom ju zmyjem. Kedže mám ''blackheads'' (takzvané čierne bodky) pred pár dňami som si kúpila pleťovú vodu Clean&Clear na tieto bodky. Používala som ju pred niekoľkými rokmi a tak som sa ju rozhodla opäť kúpiť. Nalejem malé množstvo na vatový tampón a pleť vyčistím. Nakoniec si dám na pleť krém od Nivei.





No a nakoniec ešte pery. Na pery si najskôr rozotriem tento peeling  ktorý som si vyrobila doma. Počkám 5 minút (čo je premňa strašne dlhá doba pretože chutí  skvele :D) a následne ho zjem. :D Pery si ešte opláchnem vodou. Potom si na vatovú týčinku nanesiem (nanesiem, nanesiem všade nanesiem) ''lip butter'' od Labella a jemne si rozotriem po perách. 




Toto je celá moja ''skincare rutina''. Hádam sa vám článok páčil, ak by ste chceli napíšem článok ako si vyrobiť ten peeling na pery.:-) A čo vy? Aká je vaša ''skincare rutina''? 

xoxo Nellyssa



6 komentárov:

  1. Garnier micelárku taky používám, je fakt super :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Amazing post dear! You have a wonderful blog:)
    What about folowing each other on Instagram, Bloglovin, Twitter?.. :)

    www.bloglovin.com/blog/3880191

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krém od Nivei je klasika. Od Labella mám 2x ten Lip Butter a je naprosto skvělej .. už nějakou dobu nepoužívám nic jiného na rty :)

    Unknownie.blogspot.cz || Life Abroad

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja jednoducho používam iba micelárku od Biodermy na odlíčenie a potom hydratačný krém Sébium Hydra. Okrem toho sem-tam siahnem po vazelíne, ak sa na pokožke objaví suchšie miesto a balzam na pery samozrejme nesmie chýbať taktiež! (: ♡

    ♡ christmas giveaway | Realash - lash enhancer ♡

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥