2. 12. 2015

Christmas Wishlist

Ahojte! Je tu konečne december. A posledný mesiac v tomto roku. Fúú. To ide rýchlo, čo? A Vianoce už sú tu. Zachvíľu. A kedže už sú tu zachvíľu Vianoce rozhodla som sa urobiť sériu článkov s tematikou Vianoc ktorá bude prebiehať celý december. No a ako prvý článok z tejto série som sa rozhodla urobiť Christmas wishlist. Tento článok som robila tiež pred rokom (článok TU). Môžme ísť nato! :-)



1. Tangle Teezer- veľmi slávny, tangle teezer. Všade sa šíria o ňom iba samé dobré ohlasy. Dlho som uvažovala, či ho chcem, či nie a  nakoniec som dospela k tomu že by som ho chcela skúsiť a uvidím, či aj u mňa bude fungovať. Bola by som rada ak by ste mi všetci ktorý máte s TT skúsenosti do komentu napísali či naozaj nešklbe vlasy pri česaní a funguje. :-)
2. Oblečenie- ako obyčajne, oblečenie. Nejaké tie ponožky, pyžamo...
3. Baby Lips (zimná edícia)-  síce som si len pred pár mesiacmi povedala, že už si žiadny Baby Lips nekúpim ALE keď som uvidela tento Baby Lips, hneď som  si povedala že ho chcem. :D
4. Korektor Fit Me! od Maybelline- môj milovaný korektor Fit Me! mi už dochádza *smrk* čiže by som ho chcela opäť pretože je úžasný.
5. Maskara Rocket Vollume od Maybelline- a tiež kedže už mi moja maskara dochádza tiež by som si priala maskaru. Na túto od Maybelline som čítala veľa dobrých recenzií a zišla by sa mi nejaká kvalitnejšia maskara čiže vsádzam na túto. 
6. Kniha Nech Sneží- ja osobne rada čítam knihy od Johna Greena a veľmi by som sa priala nejakú ešte od neho. Táto kniha je perfektná na čítanie cez zimu.
7. Kniha Kam zmizla Aljaška- Tiež je to kniha od Johna Greena, po ktorej túžim už dlhšiu dobu.  




Tak to je celý môj wishlist, napíšte mi, čo si prajete pod stromčekom vy. :-) Uvidíme sa u ďalšom vianočnom článku. ♥

xoxo Nellyssa

15 komentárov:

  1. Ty knížky vypadají lákavě, tangle teezer určitě můžu doporučit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tangle Teezer je vážne skvelý a presne tento typ Baby Lips som si včera kúpila a voní úplne úžasne!

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie knižky sú úžasné čítala som obe a John Green patrí k veľmi dobrým autorom.

    Nicolette Lear

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Maybelline rocket mám a pravdupovediac až tak sa mi nepáčila. Tento rok mám na wishliste Lash Sensational tak uvidíme ako bude fungovať. :)
    Pekný wishlist. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No uvidím či mne bude vyhovovať tá maskara ale hádam bude. Po Lash Sensational maskare som mrkala ale nakoniec sa mi osobne viac páčila táto Rocket Vollume. :-)

      Odstrániť
  5. Tangle Teezer si prosím aj ja a rovnako aj nejaký korektor :) buď tento alebo tekutý Camouflage od Catrice, ale všade je akosi vypredaný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred nejakou dobou som tiež kukala po tom Camouflage tekutom korektore od Catrice a chcela som si ho kúpiť ale všade bol ten odtieň ktorý som chcela vypredaný, čiže som opäť dala na môj milovaný korektor Fit Me!. :-)

      Odstrániť
  6. Babylips! :D A určite tento fialový chcem, haha! ♥
    Dúfam, že sa ti tieto priania splnia a nájdeš pod stromčekom to, po čom túžiš! (: ♡

    ♡ christmas giveaway | Realash - lash enhancer ♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Okrem toho popozerala som na blogu aj iné články, okomentovala ich a musím povedať, že mi prídeš ako super a zlaté dievča! Pridávam si Ťa teda do followers! :3

      Odstrániť
    2. Ty si strašne milá. ♥ Ďakujem veľmi. ♥

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥