31. 12. 2014

New Year's resolutions

Ahojte baby!


Dneska posledný deň v tomto roku a zároveň aj tohto mesiaca. Uf ako to rýchlo prešlo že? Vianoce tiež ubehli rýchlo aw. Tak ešte dneska som si pre vás pripravila článok o mojich novoročných predsavzatí čo sa týka mňa aj môjho blogu. Hádam sa vám článok bude páčiť. A ešte vám prajem šťastný nový rok, no a už sa stretneme len po novom roku. ♥ 

-Viac sa venovať blogu: chcela by som viac času venovať blogu ako hrám... Veľakrát sa mi stalo, že kvôli hre som článok nechala na druhý deň. 

-Videnia na blogu: chcela by som dosiahnuť 1o ooo videní na blogu. Teraz si vravíte fúú to je dosť veľa, máte pravdu, aj ja si to myslím. No ale ak by som toto krásne číslo dosiahla bola by som neskutočne rada. 

-Členovia: veľmi by ma aj potešilo keby som do koncu roka mala 1oo členov (aj keď v tom nedúfam). Bolo by to úžasné! Teraz (aktuálne) mám 7 členov čoho som neskutočne rada. Ďakujem za podporu každému. ♥

-Spolupráca: kedže píšem väčšinou o kozmetike, chcela  by som spolupracovať aspoň s jednou kozmetickou značkou. No uvidíme.

-Vzhľad: určite cez tento rok zmením vzhľad blogu. 

Tak a teraz veci ohľadom mňa. :)

-Viac piť: áno, toto predsavzatie som si povedala aj pred rokom a nič sa nezmenilo. Teraz to chcem dodržať no neviem, ako to pôjde.

-Nebyť výbušná: poznáte to keď  keď vás niekto fakt extrémne naštve, vybuchnete od zlosti a poviem nevedomky to, čo potom ľutujete? Ja to veľmi dobre poznám.. Som strašne výbušná.. 

-Viac sa venovať učeniu: myslím si, že poslednú dobu som zanedbala učenie a to doslova. Známky sa mi zhoršili oproti minulému roku. Ako prídem domov zložím tašku a hneď si sadnem za počítač alebo za mobil.. Viem, teraz sú prázdniny ale chcela by som sa zmeniť a viac sa tomu venovať.

-Nehrýzť si nehty : je tu nejaký človek okrem mňa ktorý keď je v strese začne si hrýzť nehty? Fakt to neznášam. Pred písomkou si hryziem nehty, pred odpoveďou a potom sa čudujem že ich nemám pekné.


Prepáčte že som viac slov opakovala (napr. chcem..). Ďakujem za pol rok strávený s vami. ♥ A čo vy aké máte novoročné predsavzatia? :)
xoxo Nelly

12 komentárov:

  1. Dúfam, že sa ti to podarí! Moje predsavzatia su také klasicke, ako schudnuť, zdravo sa stravovať, naučiť sa hovoriť plynule francúzsky, viac cestovať, viec vnímať realitu a netrápiť sa tým, čo hovoria druhý :)

    http://sabiadis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to držím palce s blogom :)

    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi ďakujem! :) Máš úžasný blog už dlhšie ťa sledujem. :) ^^

      Odstrániť
  3. Přeji ti hodně štěstí, ať se ti to podaří! :) Já si dala jenom jedno předsevzetí a to, že se pokusím nebýt tolik na mobilu a pokusím se i týden nepřipojit na wifi :D Jsem na sebe zvědavá.
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) Úprimne, ja by som týždeň nevydržala. :D Ale tak držím ti palce!

      Odstrániť
  4. Super předsevzetí :) Je skvělé dávat si takovéhle cíle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dobré predsavzatia :) to s tou spoluprácou chcem začať aj ja :) follow za follow na GFC? :) ja už sledujem ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Cíle s blogem mám podobné jak ty :) hlavně nazbírat více čtenářů a uspořádat nějakou giveaway :) Už tě sleduju :)

    www.lucky-knizni-svet.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. :) Tak ti držím palce nech sa ti to podarí! :) Sledujem ťa tiež.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥