12. 1. 2015

My eyebrow and me

Ahojte baby!


Dneska to pre niekoho bude zaujímavejší článok. Bude o mojom obočí. V tomto článku sa dosť rozpíšem kedže moje obočie prešlo ''veľkými'' zmenami. Tak hádam sa vám článok bude páčiť až natoľko že zanecháte nejaký komentár. :)
Fotka z júna 2013...

Na tejto fotke vidíte moje prvé vôbec nevytrhané proste moje úplne prvé obočie ktoré som mala od narodenia (táto fotka je hrozná).  Keď som mala husté obočie bol to otras ale ja som si to neuvedomovala a vlastne mi to vtedy bolo dosť ukradnuté. 




Fotka z októbra 2013...
Potom som povedala mamine že už proste nechcem takéto obočie a chcem aby mi vytrhala aj keď ma to bude nehorázne bolieť. Tak mi to spravila a keď som uvidela nové 'krásne' obočie bola som veľmi šťastná. Ale ajtak to bola katastrofa. Bolo príliš okrúhle a husté. A trhanie ma strašne bolelo.


Fotka z apríla 2014...

Keď mi viacej obočie narástlo dala som ho zas vytrhať mamine (myslím že to bolo v januári 2014). Toto obočie sa mi celkom páčilo. Malo celkom dobrý tvar a dobre sa mi trhalo. 
No potom som urobila najväčšiu blbosť...




Fotka z augusta 2014...


Fotka zo septembra 2014...






...a tu už vidíte tieto 2 fotky mojho obočia. Obočie som si vytrhala sama a dopadlo to nejak takto... Proste katastrofálne... Mala som aj dlhé chĺpky takže mi stále padalo. Od vtedy som si už začala obočie maľovať lebo ako vidíte proste hrôza. Hneď potom som sa objednala ku kozmetičke no nakoniec som si povedala že si takéto obočie nechám. Ale čím ďalej tím viac sa mi to nepáčilo tak som sa nakoniec ku kozmetičke objednala a aj som tam bola.



Fotka z januára 2015...




Fotka z decembra 2014...




Fotka z decembra 2014...














No a toto je moje súčastné obočie ktoré mi pekne (aspoň for me) vytrhala kozmetička-proste profesionálka. Bola som pri nej 9. decembra 2014 takže zhruba 4 mesiace som mala také obočie ktoré som mala (to ktoré som si sama vytrhala).  Trošku si maľujem chýbajúce chĺpky ale rozmýšľam že z tužky prejdem na tiene. Blbosť bola, že som si kúpila čiernu tužku. Možno si kúpim
tiene možno tmavo-hnedú tušku lebo čierna mi nevyhovuje. A na trhanie som už zvyknutá už ma vôbec nebolí (sila zvyku).


A čo vy a vaše obočie? Trháte si ho samy, alebo vám ho trhá kozmetička či niekto iný? Dávate prednosť tužke alebo tieňom?


Nelly ♥



2 komentáre:

  1. september 2014 je nejaké kostrbaté ale január 2015 sa zdá byt v pohode :) aj ked myslim si ze ani tvoje povodne nebolo zle :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥