26. 5. 2015

Nellyssa's favourites: May

Ahojte baby!

Po týždni zas píšem článok. Jaj. Snažila som sa napísať ešte aj jeden v nedeľu, ale neúspešne. Nový mesiac, nový obľúbenci. Takže začnem teda ako vždy kozmetikou.

KOZMETIKA








Tento mesiac som si obľúbila rúž od Essence z kolekcie I love nude. Je to jemná, krásna ružová, takú farbu som hľadala hádam všade a nenašla som ju. Na perách vypadá úžasne. Proste do obľúbencov som tento rúž musela dať! ♥ Stála okolo 2,50€ (nepamätám si presne cenu ale pohybovalo sa to okolo 2-3€...). A mám odtieň 20 -Get The Look.

HUDBA

Tentoraz mám tu viac pesničiek ako obľúbencov.

KNIHA/FILM


V článku What's in my school bag ste si mohli všimnúť knihu Denník odvážneho bojka. Tú knihu som prečítala za dva dni no a je úplne skvelá! Keď som ju raz videla (jej obal) myslela som si že to bude nejaká nudná knižka ale mňa ju veľmi baví čítať a je to taká oddychovka.


APLIKÁCIE


Poslednú dobu som si obľúbila aplikáciu Draw Something. Asi by som ju skôr priradila k hrám ako aplikáciam ale tentoraz nemám nejakú váážne super aplikáciu ktorú by som dala do obľúbencov. Je to appka (hra) kde vlastne niekto (alebo vy) kreslíte obrázky ktorý si vyberete zo slov ktoré tam máte na výber (ale všetky sú po anglicky, vlastne celá hra je po anglicky) tak jednu si vyberete a nakreslíte a druhý hráč háda tú vec ale má tam písmenká takže je to pre neho kúšťok ľahšie ale ako vravím, je to po anglicky takže slová, ktoré nakreslí vy musíte napísať alebo skôr poskladať po anglicky. 



To je všetko, budem rada za každý komentár či sledovanie. ♥ Kto nevidel môj článok zpred týždňa môže si ho pozrieť tu

xoxo Nelly

6 komentárov:

  1. Tu rtěnku mám taky, ale zatím v šuplíku :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-sedm-smrtelnych-hrichu-krasy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekny clanok :-)
    Rada by som ta pozvala na kniznu GA mojperfektnysvet.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplne skvelý blog, začala som čítať prvý príspevok a neskutočne sa mi páči :) Inak taktiež milujem takú istú hudbu ako ty. Asi najviac Feeling Myself :) :D :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, ďakujem. ♥ Veľmi ma tvoj komentár potešil, som rada že sa ti môj blog páči. ♥ :-)

      Odstrániť
  4. Ten rúž je pekný :) A Draw something som hrala aj ja, keď som ešte strácala čas hraním hier :D
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥