6. 9. 2015

Nellyssa's favorites: July and August

Ahojte! Víkend už je za nami a zajtra zas a znova pondelok. Úprimne, absolútne sa mi nechce ísť do školy. A komu by sa vôbec chcelo? Už prejdem k článku. Dnes to budú obľúbenci/favority za mesiac júl a august čiže za leto.
Ps: Dopredu sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek, voľako mi blbol mobil.


KOZMETIKA


Opäť tu mám tento rúž od Essence ale tentoraz v inej farbe. Musím povedať, že tento rúž je zo všetkých rúžov ktoré mám najobľúbenejší! Má krásnu, jemnú, nevýraznú farbu- akurát zašitú do školy. Je to 007 Natural Beauty.



Prednedávnom som si kúpila štetec na obočie a je skvelý! Dobre sa s nim pracuje, štetinky ma jemné na dotyk. Je z kolekcie Make Me Pretty od Essence.


HUDBA


 Toto leto som si veľmi obľúbila speváčku Melanie Martinez. Tiež som si veľmi obľúbila jej nový album (ktorý mimochodom vydala v auguste) Cry Baby. Všetky pesničky z albumu sa mi páčia! Melanie nieje veľmi populárna ale napriek tomu má vážne skvelé pesničky. 


KNIHA


Toto leto som prečítala viacero kníh ale do favoritov musí poputovať Drozdajka! Zo začiatku to nebolo veľmi napínavé ale potom po každej kapitole to naberalo viac napätia! Síce ma viac bavili knihy kde bola Katniss v aréne ale aj táto kniha sa mi páčila. Na konci som nemohla dýchať (ale vážne, každý kto ma osobne pozná vie aká som veľká fanúšička Hier o život). Bola som smutná, že som už všetko prečítala. Ale neľutujem, že som si túto trilógiu prečítala. Je to vlastne moja prvá trilógia ktorú som vôbec prečítala.


FILM/SERIÁL


Na konci júla som s kamarátkou bola v kine na Papierových mestách.  Film sa mi páčil aj keď ma koniec sklamal. Počas filmu som bola napätá ako sa to skončí (pretože Na vine sú hviezdy skončili dosť smutne). Plánujem si prečítať aj knihu aj keď som videla veľa negatívnych recenzií na túto knihu. 


APLIKÁCIE


TubeMate- je appka, cez ktorú sa dajú sťahovať videá z Youtubu. Veľmi dlho som hľadala nejakú podobnú aplikáciu až som narazila na túto. Nijakú inú app nemám.



Tak to je všetko (vždy končím článkom ''tak to je všetko'' :D). Omylom som vymazala už skoro hotový článok takže som mala trošku nervy a nechcela som odznova písať článok ale nakoniec som sa nato zmohla. Užite si ešte krásny zvyšok nedele.

xoxo Nellyssa

4 komentáre:

  1. Ó môj bože, konečne niekto kto má rád Melanie! Ja milujem jej album, je to masterpiece. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nevíš, jestli je ta limitka od Essence ještě u nás? Ten štěteček vypadá dobře :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že by mala byť. Je to nová kolekcia. :) Tu nájdeš viac štetcov ak chceš: http://www.essence.eu/sk/trendy-edicie/make-me-pretty/

      Odstrániť
  3. miluju hunger games ! a ta rtěnka je super to musím souhlasit :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár. ♥