9. 6. 2015

Haul: April & May

Ahojte baby!
Prvý článok v júni! Veľmi sa teším že mám konečne čas na napísanie článku. Rozmýšľala som, aký článok by som dnes napísala no a rozhodla som sa pre Haul. Taak to je na úvod všetko. :-)

KOZMETIKA


Prvú vec z kozmetiky tu mám už rúž ktorý ste už videli v obľúbencoch. Ako som spomínala má veľmi peknú farbu a je aj dosť lacný na rúž. Stál 2,49€ a mám odtieň 20 Get The Look.


Ďalší produkt ktorý ste mohli vidieť tiež v obľúbencoch ale za apríl je Baby Lips z kolekcie Electro. Má takú peknú jemnú fialovkastú farbu a nádherne vypadá na perách. Stál 2,19€ a ja mám odtieň Berry Bomb a plánujem si kúpiť ešte Pink Shock.





Z Avonu som si na začiatku apríla objednala lesk na pery. Skúsila som ho a je celkom v pohode- nieje ani zlý ani dobrý. Občas si ho dám na pery ale nič moc. Je to obyčajný trblietavý lesk bez farby. Nepamätám si koľko stál ale myslím že okolo 2-3€.




A poslednú vec z kozmetiky tu mám tieto žiarivé perly na líčka zas od Avonu. Spolu s leskom som si ho objednala (ako som hovorila) začiatkom apríla. Sú úžasné! Dodajú líčkam peknú žiarivú a jemnú farbu. Stáli okolo 5€ (vážne, nepamätám si).

KNIHY


V Panta Rhei som si v apríli kúpila Divergenciu (čo ste si už mohli všimnúť). Veľmi sa mi páčil i film i kniha a plánujem si kúpiť(áno, ja si všetko plánujem kúpiť :D) i Rezistenciu kedže film bol skvelý tak ma hádam kniha nesklame.



Tiež som si kúpila Denník odvážneho bojka 1 a 2. Super kniha, taká oddychová, zábavná každému odporúčam!:-)

OBLEČENIE



A nakoniec tu mám oblečenie. V H&M som si bola kúpiť tri tričká (alebo skôr tielka) a legíny. Tielko ''Chilled''  stálo 5€, ''Dream on Dreamer'' stálo 10-11€, ''Young & Wild'' stálo 10€ a legíny vzorované stáli 12€. Veci nájdete na H&M (hádam sú veci dostupné).

Tak to je všetko! Minulý článok. <---

xoxo Nellyssa

4 komentáre:

Ďakujem za každý komentár. ♥